Novi "G3" Šoping Centar

Slobodno Vreme Hitova: 13850

Već u 5.45 ujutru hiljade ljudi su se tiskali u redu da uđu u novi Šoping Centar Beča , a najviše u  "SATURN" i "PRIMARK".
Nije ni čudo jer je ponuda u te dve radnje bila više nego primamljiva.
U "SATURNU" Plazma TV Samsung 109cm za 277 EUR a u "PRIMARKU" majce od 2,5 EUR i veliki asortiman proizvoda za do 10 EUR.


Do šoping centra nije bilo ni malo lako stići.Sem kolona vozila iz svih pravaca od strane Beča se putovalo i do sat i po vremena.

 

 

 

 

Besplatan autobus koji ide sa Floridsdorf metro stanice išao je po prijemu putnika ali su gužve bile takve da se u autobus moglo ući samo uz pomoć trikova i laktova što inače nije baš tako često za videti u glavnom gradu Austrije.

 

 

 

 

 

 

 

 

U "SATURNU" je već oko 11 sati ponestalo ponekih proizvoda dok se u "PRIMARKU" čekalo i do pola sata za kabinu.
Ova Irska kompanija je inače ovim otvorila svoje prvo prodajno mesto u Beču i po svemu sudeći po kvalitetu se može porediti sa svojim konkurentima "C&A" i "New Yorker" ali po ceni ova firma je još povoljnija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inače Šoping Centar krasi predivna atmosfera,veoma je prijatan na oko i jednostavan za obilazak jer se sve nalazi u istom nivou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Posebno možemo da izdvojimo kvalitetnu ugostiteljsku ponudu, koja je smeštena na adekvatna mesta i veoma dobro i skupo urađen toaletni prostor.
Sve u svemu G3 je novo mesto za ljubitelje šopinga koje mora da raduje raznovrsna ponuda ,nove robne marke i smanjivanje cena koja se dobija na ovaj način.
Više fotografija iz G3 možete pronaći u našoj galeriji.

PLUS:

MINUS:

 

Ispis